2013. július 4., csütörtök

Crescendo, Vihar előtt

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, július 04, 2013


Crescendo

Tartalom: "Nora tudhatta volna, hogy az élete messze nem tökéletes. Bár a barátja, Folt egyben a szó szoros értelmében vett őrangyala is (aki a rangja ellenére minden, csak nem angyali), a dolgai mégsem állnak jól. Először is ott a nyári iskola, és mint egy rémálomban, régi ellensége, Marcie Millar lesz a laborpartnere. Aztán meg Folt is mintha minden ok nélkül egyre távolabb kerülne tőle. Mindennek a tetejébe Norát lidércálmaiban és különös látomásaiban újra és újra kísérti apja meggyilkolása.
Ahogy Nora elveti józan esze tanácsait, és egyre mélyebbre ás apja halálának rejtélyében, felmerül benne a kérdés, hogy Nephil vérvonalának is köze van-e a dologhoz – azonban ez csak még sötétebb árnyékot vet a kapcsolatára (vagy inkább annak hiányára) Folttal. Vajon Folt többet tud, mint amit elárul? Miért tűnik mindig úgy, hogy meg szeretné akadályozni Norát a válaszok kiderítésében? És ha Folt valóban az őrangyala, miért van Nora élete mindig veszélyben?"


Én is a könyvek: Mivel a Csitt-csitt tetszett érdekelt a folytatás is.


Véleményem:  Nem volt rossz, de kevésbé tetszett, mint az első. Néha eléggé idegesített. Viszont sok érdekes dolgot megtudhat az olvasó. Plusz esemény az bőven van. :D 

Ami nagyon tetszett: 
Végre kiderült Folt igazi neve *-*
Ami nem tetszett: 
Nora sokszor nagyon idegesítően viselkedett.

Szereplők: 
Háááát, kicsit idegesítőek ebben a kötetben. Legalábbis számomra azok voltak, de aztán a végén megkapjuk a magyarázatot, hogy ki miért viselkedett úgy ahogy. :D

Silence: Vihar előtt

Tartalom: "HA MÁR CSAK A CSEND MARAD, HALLATSZIK VÉGRE AZ IGAZSÁG HANGJA IS?
Nora Grey nem emlékszik élete elmúlt öt hónapjára. Azután, hogy egy temetőben ébred, és megtudja: hetekig keresték, megpróbálja életét visszazökkenteni a régi kerékvágásba. Iskolába jár, legjobb barátnőjével, Vee-vel lóg, igyekszik elkerülni édesanyja ijesztő új pasiját.
Csakhogy néha megszólal a fejében egy hang, egy idegen gondolat, amelyet nem képes megérteni. Látomásaiban angyalszárnyak jelennek meg és földöntúli lények, akiknek semmi dolguk Nora életében.
És ott van az a lerázhatatlan érzés is, hogy egy része mintha hiányozna.
Aztán Nora és egy szexi idegen útja keresztezi egymást, és a lányban feltámad a megmagyarázhatatlan vonzalom. Úgy tűnik, minden kérdésére nála van a válasz… és nála van Nora szíve is. Minden egyes perc, amit együtt töltenek, egyre hevesebb – és Nora végül rádöbben, közel áll hozzá, hogy szerelembe essen. Ismét."

Véleményem: Még mindig az első kötet a kedvencem. De a harmadik sokkal jobbra sikerült, mint a második. Érdekes  a befejezés és nagyon kíváncsi vagyok az utolsó kötetre. Most is voltak jó poénok. Egy nap alatt kiolvastam.

Szereplők: Kevésbé tartottam őket idegesítőnek. XD Fő gonoszunkat kedveltem és néha kifejezetten megtudtam érteni az érzéseit, de néha meg tökre mérges voltam rá. 

Ami nagyon tetszett: Az első kötet egyik részlete visszatér. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review