2013. július 9., kedd

Fényemberek 1 - A fény hagyatéka

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, július 09, 2013

Tartalom: "Egy lány, aki tehetséges, bájos, hebrencs és különc. Egy lány, akiről a felsőbb erők úgy rendelkeznek, meg kell halnia. S egy égi lény, egy Fényember, aki mindent megtesz, hogy a lány élhessen, mert első látásra beleszeretett. Csakhogy…
„Égi törvénykönyv, 123. paragrafus:
A Fényember arra hívatott, hogy a földi élet utolsó pillanatában átsegítse a távozó Lelket a túlvilágra. Fényember az utazó Lélekkel nem teremthet személyes kapcsolatot, nem táplálhat iránta érzelmeket, annak távozását nem gátolhatja. A törvény megszegése felborítja az egyensúlyt az univerzumban – elhozhatja az apokalipszist.”
Jane és Chris együtt menekülnek a végzet elől – minden pillanatban a lány élete tét, miközben sötét felhőként lebeg szerelmük felett a kérdés: vajon milyen tudás birtokában van Jane Andrews, ami miatt a megdicsőült Fény és az örök Sötétség világa is rá vadászik?
Szerelem, szenvedély, misztikum, akció és egy csipetnyi horror… Merülj el a Fényemberek lenyűgöző világában!"

Én és a könyv: Kivételesen nem olvastam utána a könyvnek. Csak megtetszett a borító és a tartalom...

Véleményem: Nem szeretek olyanról írni, ami nem tetszett. Ugyanis senkit se akarok megbántani, akinek viszont tetszett. De azért megteszem.(mármint nem a megbántást, hanem az írást) XD Szóval: Kiderült már, hogy nem tetszett! És mégis miért? Egyszerűen rosszul voltam tőle...Hogy lehet valami annyira nyálas, mint ez a könyv? Már eleve úgy kezdődik  hogy a főszereplőnk halálosan szerelmes! Még csak az elején vagyunk, de ő szerelmes. Okééé. Ez személyes bajom. Én nem szeretem a szerelem első látásra dolgokat. Gondoltam azért még lehet jó. Nekem unalmas is volt. A szereplők pedig kicsit se voltak szimpik. Meg mik ezek a csicsás megnevezések? Fényember->Kaszás! (de végül is az) Szárnyas->Angyal. (jóóó én ezen mondjuk besírtam, mert amikor először hívták így az angyalokat nekem a baromfik jutottak eszembe) És ott vannak a Sötétek: ezzel még nem is lenne bajom, csak nekem folyton az jutott eszembe, hogy tutira agyilag sötétetek. XD Akárhányszor olvastam őket elröhögtem magam. Mondjuk ez már az én személyes hülyeségem. ^^ Akik bírják a töményen romantikus melodrámákat, amibe van egyik kis mágia is, annak tutira tetszeni fog. De nem nekem! XD Nem hinném, hogy elfogom olvasni a folytatását. 

Ami nagyon nem tetszett: 
Csöpögött a nyáltól!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 15. fejezet. XD Én azon totál kiakadtam. XD Most sokan mondhatják,hogy pedig az a legromantikusabb rész... De emberek... egy pasi ...aki sír... miközben ilyet csinál? XD Megjegyzem a pasi nem most picsog először. 

Ami tetszett: 
Ahogy a két főszereplő először találkozik.
Borító: Az nagyon szép ^^ 

Szereplők: 
-.-" Hmmmm.... Nem nyerték el a tetszésemet. Egyedül akik szimpik voltak, azok az őrangyalok. Téll... visszagondolva, akkor ők őrszárnyasok? O.o 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review