2013. július 6., szombat

Tökéletes Kémai

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, július 06, 2013

Tartalom: "Chicagó külvárosában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeinek lakói között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a pomponlányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget képeznek.
A fiatalok egyike sem számol azonban egy meglepő kémiai reakcióval: a szerelemmel.
Vajon sikerül-e legyőzniük saját előítéleteiket és családjuk, barátaik ellenszenvét a másik iránt? Sikerülhet-e a látszólag lehetetlen?
- Ellis kisasszony! Ön jön. Mutassa be Alexet az osztálynak.
- Ez itt Alejandro Fuentes. Ezen a nyáron, amikor éppen nem utcasarkokon lődörgött ártatlan embereket zaklatva, a város börtöneiben turnézott. Gondolom, mindenki érti, hogy mit akarok ezzel mondani. Van azonban egy titkos vágya, amit senki sem sejt róla… A titkos vágya az, hogy főiskolára mehessen és kémiatanár legyen, mint ön, Mrs. Peterson.
Brittany diadalmas mosolyt villant felém, azt gondolja, hogy ezt a kört megnyerte. Azt te csak hiszed, gringa!
- Ő Brittany Ellis – mondom a szemek kereszttüzében. – Ezen a nyáron elment a bevásárlóközpontba és új ruhákat vett, hogy felturbózza a ruhatárát, majd apuci pénzén felkeresett egy plasztikai sebészt is, hogy felturbózza… izé… amit fel kell. Az ő titkos vágya pedig az, hogy egy mexicanóval randizhasson még az érettségi előtt.
A játszma elkezdődött."

Én és a könyv: Már régóta nézegettem magamnak. Nagyon jó értékelést kapott a Molyon és tetszett a tartalom is. Úgyhogy végül úgy döntöttem megveszem.

Véleményem: Ahogy már írtam szinte mindenhol nagyon jó értékelést kapott, úgyhogy egy szuper jó könyvre számítottam. Hatalmasak voltak az elvárásaim. XD  És nem bántam meg, hogy elolvastam.  Az elején azon gondolkodtam, hogy miért van annyira oda érte mindenki? Aztán a közepétől kezdve én is oda voltam érte. Tanulságos könyv és élvezhető. Nem szoktat tetszeni a túl romantikus nyálas regények, de ez a könyv nem is csak a romantikáról szól: a szeretetről, a barátságról, a bizalomról. 

ALEX *-*
Ami nagyon tetszett: Alex szemszöge. Én még nem olvastam túl sok fiú szemszöget, de az tuti, hogy ez a legjobb az eddigiek közül. Ja és maga Alex. Imádtam a karakterét. :D
Ja és az Epilógus. Imádtam!!!
Ami nem tetszett: Csak engem zavart, hogy hátra kellett lapozni a spanyol kifejezések miatt? Engem ez idegesített. Nagyban benne vagyok az események sűrűjében, erre lapozzak hátra ha tudni akarom mit mondtak... plusz még keressem is ki. Mondjuk legalább ABC sorrendben vannak. 




Szerelmi szál: Ez a könyv tényleg bemutatja, hogyha valakik szeretik egymást az mindent kibír. Még a legkeményebb megpróbáltatásokat is.

Szereplők: A legtöbbjüket nagyon szerettem. Igazából csak azokat nem szerettem, akik úgy voltak megírva, hogy nem kell őket szeretni. Kedvencem: Alex volt. 



Borító: Tetszik. Szerintem szép. *-*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review