2013. szeptember 6., péntek

Dream válogatás előrendelési akció! (2013)

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 06, 2013
Van ez a bizonyos 30%-os akció. :D Én már ki is választottam, hogy melyik könyveket szeretném. Eddig négyet néztem ki, de talán csak kettőt fogok megrendelni.
Rendelni Itt! lehet.
"TIZENHÁROM ÚJDONSÁGUNK jelenik meg most ősszel, melyeket MOST ELŐRENDELHETTEK!
Korábban megjelent köteteink és a tizenhárom új regényünk is CSAK MOST a bolti árhoz képest
30 % KEDVEZMÉNNYEL lehet a tiétek!
- Egy könyv rendelése esetén 800 Ft a postaköltség, de ha legalább két könyvet rendelsz, akkor NINCS POSTAKÖLTSÉG.
- Minden kedves megrendelőnek ajándék Angyalsors noteszt adunk ajándékba!
- A rendeléskor eldönthetitek, hogy ha több könyvet rendeltek elő és azok nem egyszerre jelennek meg, akkor egyben küldjük-e a könyveket az utolsó megjelenésekor postaköltség nélkül, vagy több darabban, de ebben az esetben a fent leírtak szerint fizetni kell a postaköltséget.
- Akciónk október 15-én éjfélig tart!
Amennyiben szeretnéd előrendelni az új regényeket, és/vagy megrendelni a korábbiakat, kérünk, hogy töltsd ki az űrlapot! A könyve(ke)t a GLS futárszolgálat juttatja el hozzád 2013. október 15-ét követően munkanapokon 8 és 16 óra között, ezért fontos, hogy szállítási napnak olyan dátumot adj meg, amikor át tudod venni a csomagot (ez a nap a megrendelés napjától számított két munkanapnál rövidebb idő nem lehet). A könyvek ellenértékét a futárnak kell fizetned átvételkor. Kizárólag magyarországi címre tudunk szállítani!
Jó olvasást kívánunk!"


Na de a négy könyv, amit jómagam kinéztem a következők:

A sötétség városa

"Egy véres, brutális háború után, a Fekete Város még füstölgő romjai között a tizenhat éves Natalie Buchanannal és Ash Fisherrel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy kormánytisztviselő lánya. Apját megölte egy hibbant Sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges ezek után, hogy belezúgott Ashbe, ebbe a Sötétfajzat félvér fiúba? Pedig szíve varázslatosan megdobban a közelében, megtagadva mindent, amiben a lány addig hitt. Ez a felkavaró szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között. A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek elvágyik saját vérei közé, a Határfal túloldalára. Ekkor lép az életébe Natalie, így neki is választania kell. Szenvedélyes románc veszi kezdetét ebben a lepusztult, mégis lenyűgöző világban, amelynek hangulata szinte magába szippantja az olvasót. Letehetetlen könyv, semmiképpen ne hagyd ki!"



Ha az enyém lennél


„Volt Beau-ban valami rossz, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?” Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú, a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá. Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik is távol tartani magát tőle, noha kislánykora óta szereti. Mikor azonban Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania. Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni…"




Gyilkos kegyelem


"FIATAL, GYÖNYÖRŰ ÉS HALÁLOS. A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orvgyilkosnak, a Bretagne-i udvarba viszik küldetést teljesíteni. Ismae azonban azt tapasztalja, hogy nincs felkészülve; nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a lehetetlen választásra sem, amelyben pedig döntenie kell. Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki – bármennyire küzdött ellene – meghódította a szívét? Veszélyekkel teli történet: intrikák, mérgek, szeszélyek; de végül megmutatkozik a helyes út?"



Gyönyörű sorscsapás


"Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. 
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. 
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?"


Na szóval senki se hagyja ki ezt a jó lehetőséget. :D Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok erre a négy könyvre. Ha csak kettőt rendelek, akkor azok a "Sötétség városa" és a "Ha az enyém lennél" lesznek. (Persze még egyeztetek a szüleimmel is XD Hátha nekik nem fog tetszeni az ötletem)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review