2013. szeptember 3., kedd

Playful Kiss (dorama)

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, szeptember 03, 2013
Tartalom: 
"16+7 részből álló Koreai Dráma. A sorozatot 2010 Novemberében kezdték vetíteni az ottani TV-ben. A történet egy híres mangára alapul, ami néha feltűnik a karakterek viselkedésében is. Ezalatt a 16 rész alatt nem csak egy pár hónapot láthatunk, hanem életükből több mint 3 évet (nem tudni pontosan).
Az esetlen Oh Ha Ni beleszeret a maximalista Baek Seung Jo-ba, aki elutasítja őt. De ő új lehetőséget kap amikor egy földrengésben összedől a házuk, és apja egyik régi barátja meghívja az ő othonukba lakni a lányt és apját. Azonban ennek a régi barátnak a fia nem más mint Baek Seung Jo. És Ha Ni lehetőseget kap, hogy az általa szeretett fiú mellett éljen. A családban az anyuka nagyon megszereti Ha Ni-t (mert mindig lány akart) és vicces helyzetek születnek az ő próbálkozásaiból, ahogy megpróbálja összehozni a két fiatalt. Persze közben mind két oldalon, 'érdeklődő' fiúk és lányok is feltűnnek, de vajon sikerül Ha Ni-nak elnyernie Baek Seung Jo szívét."





Véleményem:
Fellelkesülve azon, hogy megírtam Ituzari na Kiss-nek a véleményét, úgy döntöttem megnézem a belőle készülét Koreai doramat is. Kb. a sorozat felénél voltam amikor rájöttem, hogy már láttam XD De ha már elkezdtem, újra végig néztem. Plusz a speciális részeket úgy se láttam. ^^ Jó volt újra nézni. Aranyos sorozat. Hasonlít a mangára, de persze nem teljesen ugyanaz. Jókat lehet rajta nevetni. Sőt, sírtam és bosszankodtam is rajta. :D
Összeségében: Jó kis film, kellemes délutáni kikapcsolódás volt.
Ami nem tetszett:
Áh, a srác néha nagyon-nagyon bunkó tudott lenni :/

Ami nagyon tetszett:
Vicces.
13. rész, vége!!!
Néha azok a képvágások XD



Ui: Na már csak a tajvanit és a japánt kell megnéznem :D 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review