2014. szeptember 22., hétfő

AUTUMN BOOKTAG

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, szeptember 22, 2014
Én is megcsináltam ezt a Könyves TAG-et. :D



1. Mit szeretsz a legjobban az őszben?
Szinte semmit.... XD Az esőt szeretem ( a borongós időt) és a sok színes levelet is. 
Sajna az őszhöz rögtön a sulit társítom és ahhoz kapcsolódik a koránkelés, amit gyűlölök!!! Fúj! Fúj! Fúj! Nem szeretek korán kelni.... :(





2. Melyik az a könyv, ami emlékeztet az iskolás napjaidra?
Szürke ötven árnyalata XDDD Na nem! XD Itt nem kell valami perverzségre gondolni. Csupán annyi, hogy az osztályban szinte mindenki elolvasta ezt a könyvet és még tetszett is nekik. Sose felejtem el, amikor beléptem a terembe és könyvgyűlölő emberek kezében megpillantottam a regény - én akkor még nem olvastam. XD Megjegyzem ebben az évben is olvassák ketten. :D
Ééééés mééég----->
A Szent Johanna gimi. A mi osztályunk is pont ilyen idióta, bár azért valamivel komolyabbak vagyunk. Viszont mi se tanulunk, az órákon be nem áll a szánk, folyton nevetünk és mindenféle idiótaságot csinálunk. :)




3. Melyik az a borító, ami őszi hangulatot idéz számodra?Hááát... Ha ebből az évből választok - és ebből az évből fogok választani -, akkor az Enigma. 
Egy elszáradt levél, ez totál őszies. XD



4. Melyik a kedvenc horror/halloween történeted?Szeretem a horrorot, de könyvben eddig még nem találkoztam igazán félelmetessel. Ha mindenképpen választanom kell, akkor:  Szellemidéző. (Nem kifejezetten félelmetes, de van pár borzongatós jelenet.)




5. Melyik a kedvenc horror/halloweeni filmed?
Húúúú! Ha én azt mind felsorolnám :P Van egy pár, de van egy kifejezetten Halloweeni is: Adsz vagy kapsz.  Egyszerre több Halloweeni "horror" sztorit mesél el és anno 14 évesen láttam először. :)
Szeretem még: a Kaptár filmeket, Holtak hajnalát, Rec-et (eredetit), Végső állomás filmeket, 28 héttel később-et, meg a 28 nappal később-et is, az Átok filmeket, a Barlang-ot stb. stb. Szóval én képes vagyok bármilyen horrort megnézni és nagyon szeretem is őket. :)



6. Melyik őszi megjelenésű könyvet várod a legjobban?
Tűzpróba
Stb.



7. Melyik őszi megjelenésű filmet várod a legjobban?Útvesztő és a Ha maradnék. :) (Bár az Útvesztőt jobba, mert már a könyvet is olvastam)
Az útvesztő

Ha maradnék



8. Melyek azok a könyveket, amiket idén ősszel tervezel elolvasni?
Vettem pár könyvet augusztusban és szeptemberben, még nem mindet olvastam el úgyhogy azokat fogom. Főleg úgy, hogy megígértem magamnak, hogy novemberig nem veszek/vetetek könyvet.
Pl: Angyalfény, Szörnyek tengere, Csontszüret, Démon jele stb.


9. Kiket tagelsz be? :)Bia! :D Hajrá! :P

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review