2015. október 2., péntek

Láthatósági mellény lúzereknek

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, október 02, 2015
Tartalom:
„Nem leszek többé Láthatatlan!” − Ez Jane Smith új jelmondata. A stréber lányt addig nem zavarta, hogy mindenki átnéz rajta, amíg két barátjával osztozott a lúzersorsban. De amióta Mackenzie Logannel jár, Corey-t pedig leköti rocksztár pasija, Jane magára maradt. És ebből elege van! Amikor a suliújságnál megbízzák, hogy írjon egy ütős vezércikket, úgy érzi, végre megmutathatja, nem az az életképtelen kiscsaj, akinek mindenki hiszi. Arra azért nem számít, hogy ehhez előbb be kell mosnia egy izomagyú focistának, sőt még a suliból is felfüggesztik. És arra végképp nincs felkészülve, hogy egy idegesítő, szexi fotós srácot varrnak a nyakába, aki a sírba kergeti. Vagy inkább életre kelti?"



Én és a könyv: 
Valami könnyedre és egyszerűre vágytam

Véleményem:
Miért tetszett?
Hát azért, mert vicces, gyorsan halad vele az ember. Tudom, hogy mi lesz a vége, de mégse akarom abbahagyni míg oda nem érek. Bírom a szereplőket. ^^
Na ez a téma nagyon bejövős volt nekem. Tetszett a zárkózott, „ráhagyom a többiekre a dolgokat és nem szólok vissza”, főszeplőlány. Persze legjobban az tetszett, amikor végül megváltozott. Imádtam ezt a fajta jellemfejlődést. Szeretem, amikor a könyvekben a kommunikáció hiánya az egyik legnagyobb probléma, mivel ez a valóságban is gyakran így van. Azt meg pláne szeretem, ha szépen ki van fejtve, hogy mi a gondja baja a karternek és nem csak egy hisztis picsának tűnik, hanem átérezzük, hogy igen igaza van, de azért a másikat is megértem.
Egyszóval: Kedveltem Janet.
Scottot eleinte nem szerettem. Pont arra gondoltam, hogy az eddigi LOL könyvek közül, amiket olvastam ő a leggázabb fiú. Aztán azért ott is kiderülnek dolgok és végül is tény, hogy Jane is egy kis formálásra szorult, amiben ő is segített. Végül azért csak megkedveltem. :D
Kettejük civakodásai pedig rém édes volt.
Szóval nekem ez a LOL könyv is tetszett ^^

Ami nagyon tetszett: 
Jane

Ami nem tetszett: Eleinte Scott

Idézet:
"JANE: Igen, akarok. Betegedj meg!
SCOTT: Most?
Szinte láttam magam előtt gúnyos vigyorát.
JANE: Igen. Súlyos legyen, de nem halálos.
SCOTT: Szóval a halálomat azért nem akarod. Jó tudni."

"– És most, hogy ezt tisztáztam: mind bekaphatjátok!"

"Szeretnék járni valakivel? Szeretnék. De ez nem olyan, mint az autós meki, ahol begurulsz, és leadod a rendelést: „Szia, egy pasit kérek. Okos, kedves, jópofa és dögös legyen. Igen, a hűség nagyon fontos. És mellé barátságot is kérek. Két dolcsi? Tökéletes. Akkor megyek az ablakhoz.”
Szóval nem így megy."

"Imádom a boldogan éltek, míg meg nem haltak típusú történeteket, szóval nekem a Romeo és Júlia… tiszta szívás. Most komolyan, egy tizenhárom éves lány kiborul és megöli magát, mert a fiúja kiborult és megölte magát, mert azt hitte, hogy a csaj meghalt. Engem ez valahogy nem szórakoztat. És szerintem az egész tök gáz, nem pedig romantikus."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review